Lisätietoja majoittujalle

Lappeenrannan Kylpylä

Kaksi hotellia

Lappeenrannan Kylpylä toimii kahdessa rakennuksessa. Kylpylähotellin rakennuksessa on hotellihuoneiden lisäksi hotellin vastaanotto, ravintola, sauna- ja allasosastomme sekä liikuntatilat.Saimaan rannalla upeasti entisöidyssä Wanhassa Kylpylässä on yksilöllisten huoneiden lisäksi kauneishoitola ja hoitopalvelut. 

 

Ravintolapalvelut

Kylpylähotellin ravintola Bistro Lähde tarjoilee asiakkaillemme aamiaiset, lounaat ja päivälliset sekä A'la Carte -ruokailut.

Listaruuasta saat hotelliasiakkaana 10% edun.

Myös kaupungin muut ravintolat ja pubit ovat aivan kävelyetäisyydellä. Kesäisin rannassa palvelee paaluterassi sekä laivaravintoloita. Kesäravintolat sijaitsevat vanhan kylpylärakennuksen edustalla kaupunginlahdella. Sieltä löytyy myös maan mainiot torikioskit, joista saa paikkakunnan erikoisuuksia vetyä ja atomia.

Yleistä tietoa majoittumisesta

Molemmat hotellit ovat savuttomia. Lemmikkien kanssa majoittuminen on mahdollista tietyin ehdoin, kysy lisää myyntipalvelustamme

Parkkipaikat sijaitsevat Kylpylähotellin takana ja Wanhan Kylpylän vieressä. Maksu 10€/ vrk.

Kaikissa huoneissamme on WiFi-yhteys, TV, hiustenkuivain sekä minibaari. Wanhan Kylpylän puolella on vaatteiden silitysmahdollisuus.

Kaikissa huoneissamme on kylpytakit. DeLux ja Superior huoneissa on kahvikapsulot, standarthuoneissa vedenkeittimet.

Hotellivieraidemme käytössä on polkupyöriä, kävelysauvoja ja lumikenkiä.

Hotelliin saapumis- ja lähtöajat

Hotellihuone on käytettävissä tulopäivänä klo 16 jälkeen. Huone luovutetaan lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Jos huone luovutetaan myöhemmin, on hotellilla oikeus veloittaa lisämaksu. Lisätietoa hotellihuoneen ja lomavarausten peruutusehdoista löytyy kunkin huoneen ja lomapaketin yhteydestä. 

Tilaa uutiskirjeemme

Lappeenrannan kylpylä

Kuvagalleria

Lappeenrannan kylpylä - kuvagallerian kuvake