Suolahuonehoidot

Suolahuone helpottaa

Apua hengitystie- ja iho-oireisiin

Suolahuonehoitoa suositellaan erityisesti hengityselinten sairauksiin, astmaan ja allergiseen nuhaan. Myös atooppisen ihon ja erilaisten ihottumien hoidosta suolahuoneessa on tutkitusti hyviä kokemuksia. Suolahuonehoidot tulivat ensimmäisenä Suomessa Lappeenrannan kylpylään, joten voidaan sanoa, että olemme yksi suolahuonehoitojen pioneereista Suomessa. Suolahuoneessamme voidaan hoitaa yhtä aikaa neljää henkilöä.

 

Suolahuonehoidot annetaan nimensä mukaan suolalla vuoratussa huoneessa, jossa hoito tapahtuu noin 20 asteen lämpötilassa. Hoidon aikana suolahuoneen ilmaan puhalletaan hyvin hienojakoista suolapölyä. Hengitysilman mukana menevällä suolapölyllä on tulehduksia pienentävä ja limaa irrottava vaikutus hengitysteissä, se ohentaa paksuuntuneita limakalvoja ja tältä osin helpottaa hengitystä. Hengitysteitä hoidettaessa vaatteiden päälle voidaan laittaa suoja. Kun suolahuonehoidoilla hoidetaan iho-ongelmia oleskellaan suolahuoneessa uima-asussa. Näin suolapöly pääsee laskeutumaan iholle ja suolan hoitava, desinfioiva ja elvyttävä vaikutus pääsee ihohuokosiin. 

Suolahuonehoidot sopivat kaiken ikäisille ja niitä voidaan käyttää lähes kaikissa hengityselinsairauksissa sekä ihottumissa lääkärin antamien ohjeiden mukaisesti. Hoidoissa elimistöön kulkeutuva suolan määrä on niin vähäinen, ettei siitä aiheudu ylimääräistä turvotusta tai  verenpaineen nousua. 

Lappeenrannan kylpylässä suolahuonehoidon pituudeksi voi valita 20 tai 40 minuuttia. Parhaan tuloksen saat sarjahoidolla.

Suolahuonehoito 20 min 25€/ kerta tai viiden kerran sarja 90€.

Suolahuonehoito 40 min 35€/ kerta tai viiden kerran sarja 130€.

 

Ajanvaraukset

Lappeenrannan kylpylä, puh. 020 761 3761, s-posti: sales@oldspa.fi tai täältä

 

Mikäli joudut perumaan aikasi tai muuttamaan sitä, teethän sen hyvissä ajoin. Peruuttamattomasta ajasta joudumme veloittamaan 50% hoidon hinnasta. Peruutus tulee tehdä 24 h ennen varattua aikaa.

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Lappeenrannan kylpylä

Kuvagalleria

Lappeenrannan kylpylä - kuvagallerian kuvake